Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach. Usługa świadczona zgodnie z Regulaminem Newslettera
Łopatka, szpatułka cukiernicza wygięta Wilton 32,5 cm
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
Szpatuła cukiernicza firmy Wilton.
Ostrze dużej łopatki z ergonomicznie wygiętym ostrzem wykonane zostało ze stali nierdzewnej, a jej rączka z plastiku.
Szpatuła cukiernicza może posłużyć do wygładzania kremu pomiędzy warstwami biszkoptu na tort oraz na jego wierzchu. Dzięki długiemu ostrzu szybko rozsmarujemy krem na dużym cieście. Wygięte ostrze pozwoli na wygodne nakładanie kremu bez obawy, że dotkniemy palcami lub rączką szpatułki wygładzonego wcześniej fragmentu wypieku.
Łopatki można również użyć do ściągania namiaru polewy przy oblewaniu tortu czekoladą lub lustrzaną glazurą.
Wymiary: powierzchnia robocza szpatułki – 16 x 3 cm; długość całego narzędzia – 32,5 cm
Kolor: srebrny (szpatułka), czarny (rączka)
Materiał: stal nierdzewna (szpatułka), plastik (rączka)
Mycie: można myć w zmywarce (tylko górny kosz)
Kod produktu: 409-7716
EAN: 070896377166